Planer 2012 med Hillbilly


2012 med Hillbilly har verkligen börjat bättre än bra. Vi har känt på våra första tävlingar, hoppat 80-85 trots att tanken ifrån början var att inte hoppa högre än 70. Det har kännts SÅ bra när vi har varit iväg dessa gånger. Gjorde mycket att vi startade ARK:s seriehoppning! Gjorde mcyket för både Hillbillys och mitt självförtroende där alltså. Att vi sedan vann hela seriehoppningen gjorde inte saken sämre direkt! ;) Första omgången blev det ju 3 vägringar inne på banan (dock "bara" 8 fel eftersom första vägran var på testhopp) för att sedan andra och sista omgången vara felfria med underbar känsla, självsäkerhet och VINST. Galet kul. :)

I Eda gick det också bra, första gången han var där. Felfria i både 60 och 80. Dock är 60 rena barnleken, så under 70/80 ska vi inte hoppa mer, på tävling. Onödigt? kanske ? Men allt beror ju på. :)



Nu då - Hillbilly vilar upp sig i en månad. Det är han så värd efter att ha presterat och utvecklats så bra under en period. Ända sen sommare 2011 har han gått stadigt framåt,framåt,FRAMÅT. Helt sjukt vilken utveckling VI har gjort egentligen.

Sedan sommaren 2011 har jag kunnat rida honom som en ridhäst.
Under April månad blir det såklart igångsättning som gäller. Eventuellt startar vi några dressyrtävlingar för att känna lite på det och komma ut och se oss omkring

I slutet av April och Maj räknar jag med att vi är där vi avslutade och då ska vi även börja med hoppningen igen. Grönt kort - Ja tack! När säsongen drar igång ska vi starta 80/90 (debut) och kanske det blir debut i 1 meter också. Men inte högre än så, iår.

Detta året har börjat bra, och SKA fortsätta i samma spår. Känns skönt att vi känt på tävlingarna, och nu tar en paus. Allt känns så jäkla bra och jag taggar mer än någonsin på att få utvecklas ännu mer med min bästa vän. Ha roligt på banan i både hoppning och dressyr, Nu taggar vi!



"Än sålänge" har vi ju bara tävlat dressyr en gång. Men iår ska det bli mycket mer! Utvecklats sen 4 juni 2011 har vi iallafall gjort ... haha!


Kommentarer
» Julia m. ridtravaren Lelle

Åh ni båda är så duktiga! Håller tummarna för er att era mål i år uppnås :D

2012-03-11 // 10:41:41
URL: http://enligtjulia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback