Tretorn Hammarö ;)




Bild från Hamreryttarna.blogg.se!



Nu har det kommit ännu en tretorn ridstövel, nämligen Tretorn Hammarö!
Lite coolt tycker jag, då jag bodde på Hammarö från det att vi flyttade från Göteborg när jag var 3 år gammal till det att jag var 12 och flyttade till fosterfamilj!

Dock är det en killstövel och den var inte speciellt snygg men ändå ;)


Vilken Tretorn gillar ni bäst?
Jag tycker -

1. Falsterbo
2. Advance
3. Comfort
4. Hammarö
(eftersom det är en stövel för killar, annars hade den varit 2:a då jag inte gillar varken Advance eller Comfort längre, förutom att de verkar otroligt sköna :D )
Falsterbo skulle jag inte tacka till nej - galet häftiga! men lite to much . precis som jag hahaha ;)


Äntligen!


Nu har jag äntligen lyckats hitta en sadelgjord som uppfyller alla mina krav ;)

Märket är Tekna och priset är 668:-
HÄR



Den är svart finns i rätt storlek, svart resår på bägge sidor, snygg och med en d-ring om jag någon gång mot förmodan börjar rida med martingal igen!

Sadelgjorden är i konstläder. Visst ser den skön ut för hästen? :)

Får se om det blir denna, allting är perfekt just nu förutom priset ... :P


Tänkvärt.





Läs DETTA inlägget på Josefins blogg!

Kopierat av felfri. "I Hippson Magazine, Nr 1 2012 presenterades en undersökning om bett. Därmed också ett diagram som visade vilket bett som ger vilket tryck i hästens mun."




" Svart på vitt, fyfan för hissbett.. som förövrigt tar första platsen och är med på hela 5 staplar, och det är inte nådigt tryck det ger heller. Stångbett är inte nå vidare trevligt heller om man ser till att det ger tryck på hela 6 ställen. Tacka vet jag milda, enkla bett :-D "




Löshoppning


Bilder från när Hillbilly löshoppades i lördags! Andra gången i hans liv, hans teknik är ju något speciell men lycklig är han ju iallafall ;) ♥






Finaste ♥ ♥ ♥
 














HAHA!! ♥ ♥





SNYGGING! ♥ ♥




Bildbomb


En liten bildbomb från ett lätt "känna igenom pass". HB hade vilat 2 dagar, så krävde inte så mycket :')















*Mellangalopp*


*Ögonen* ♥







På slutet fick Julia hoppa upp :)
Hon har inte ridit honom på ett år, och Hillbilly är verkligen inte van vid andra ryttare än mig! Men det gick jättebra :) Dom var så duktiga ♥

 







 



Söta, undebara pålle! ♥


This or that?

 


Ridbyxor från John Whitaker. Ett par av dessa ska bli mina!
De till vänster är så mycket snyggare IRl, de till höger oxå, men dom är så vanliga!

Knäskodda, marinblåa! Har ni tips på andra marinblå ridbyxor så kommentera. Men hjälp mig bestämma, vilken av dessa ovan ska man välja??? :D




Välkommen vår!


Har varit ledig från både bloggen och skolan i 4 dagar, härligt med långhelg! Och ännu bättre att det bara är tre dagar till nästa helg! ;)

Har fotat en hel del under helgen, Julia fotade mig och Hillbilly under ett dressyrpass, hästar har löshoppats (Hillbilly, Loke, JeT'aime, Danelle) Arbetsdagen är dokumenterad (Jag körde fyrhjuling typ hela dagen .. hihii) och så har det varit underbart väder! ♥


Har även ridit ett mycket duktig ridtravar-sto vid namn Mia, som jag ser lite som mitt projekt! På två dagar har hon lärt sig vänster galoppfattning :') Underbara travare och deras inställning. Så kul att starta en resa, från travhäst till ridhäst. Lite som att uppleva Hillbillys första ridpass, igen! underbart. Så ett litet delmål med Mia är att vi ska vara med på Mosseruds träningstävling 12 maj och hoppa 20 & 40 cm. Hihi.♥ "Hoppade" ett krysshinder igår som sedan höjdes till ett räcke på hela 40cm, och gick över bommar i skritt och trav gjorde vi också! Jätteduktig tjej ;)


Imorgon ska jag ladda upp lite bilder från helgen! Hillbilly var så duktig och löshoppade hela 60 cm med en något speciell teknik ... håll ut ;)