hackamore






Har tänkt och köpa ett Hackamore till Hillbilly, som jag kan ha att variera med. Och vid lugnare uteritter o.s.v 

Men det finns väl typ ponnyhack och "vanligt" ? Jag vill att ni ger mig tips om vad som är bäst, hur det exakt ska sitta (på ett ungefär vet jag ju såklart ;) Vart det är bäst att beställa och om det är nån skillnad på olika modeller, om ni rider med hackamore, om era hästar trivs på det och bla,bla,bla .. Ge mig tips och information om Hackamore helt enkelt! :D


Kommentarer
» Caroline

SV: ne fan va fränt! va duktig du är :) nu fick jag inspiration. Tack så mycket! Du har också en jätte fin blogg =)

2011-11-22 // 13:49:00
URL: http://myvilbur.blogg.se/
» Josefine Freéd

Har provat B på hackamore förut, när hon var som jävligast (läs när jag kunde som minst). Men hon blev ännu värre på det bara.



I dagsläget skulle jag använda hackamore lika lite som jag skulle sätta på henne ett skarpt bett, eftersom hackamore är väldigt skarpt.

2011-11-22 // 16:09:24
URL: http://minfux.blogg.se/
» Bonnie

Använder hackamore och sidepull som omväxling på gammelgubben, förra hästen reds mestadels på ponnyhack och lillen i grimman. Skulle nog främst rekommendera sidepull som är den mildaste varianten utan hävstång, blir ungefär som ett tränsbett att rida på. Hackamore i båda formerna kräver att både häst och ryttare vet hur man rider på stång, som det faktiskt är.

2011-11-22 // 23:09:32
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/
» Anette Nord

Jag har använt mig av ponnyhacket när jag ridit med hack, har funkat bra på alla jag provat.



Tycker det är skönt att kunna växla lite.



Jag beställde mitt från Horze (239kr), då de va billigast när jag skulle köpa, de va ett med kedja under hakan, Hööks (269kr) & Börjes (145kr) har oxå med kedja nu. Vet att de finns med läder under hakan oxå, men vet inte riktigt vart de kan köpas.

2011-11-25 // 11:26:53
URL: http://anette-nord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback