Planering för min Hillbilly.


Eftersom jag nu har praktik i Åmål 3 veckor och sedan åker till London en vecka direkt efter det, och alltså är borta från hästarna under hela mars så blir det "vintervila" för Hillbilly under denna månad. Han har inte haft någon längre vila, och det kan inte lösas på annat sätt då det är bara jag som kan rida honom, utan att han ska  bli frustrerad .. svårt att förklara, men det behövs inte heller. Den enda jag kan lite på dessutom är Anna, men hon har inte tid med fler än sina egna. :)

Detta kommer bli jättebra ändå. En månad för Hillbilly att vila upp sig (få massor utav energi, trassla in sig i staket, spränga hagar, dra av sig skor och undra varför jag har övergivit honom .. ) och sedan kör vi en lugn igångsättning i april och satsar sedan mot tävlingssäsongen!
Förhoppningsvis har jag då mitt gröna kort och vi kan komma ut och tävla, på riktigt.

Jag har inte bråttom, men tävla är det jag vill. Jag är redo, och HB är redo. Inte tänka "han är ju bara en travare".Han är förfan minst lika mycket häst som vilken häst som helst! Min 4-åring.<3

 

Extra plus är att jag lämnar honom mitt i fällningen och kanske när jag kmr hem är all ful vinterpäls borta? ;) men det är nog att hoppas på för mycket! Men en hel del av den värsta pälsen kanske åker av!
Minns även att förra året vid denna tidpunkt så var han väldigt annorlunda i ridningen (säkert i samband med fällning) han var nämligen lite loj och han blev även smal även om han å andra sidan sprudlade av vårkänslor.



Bilden ovan är från förra året. Visst ser han ändå "vuxnare" ut nu? :D (om ni tänker på alla bilder och både huvud och kropp förstås)




Kommentarer
» Rebecca vem annars?l

SV: ja ring men jag är inte hemma tills dess ärju på tävlingsmötete i säffle kl 7 :( Så jag ska titta på det efter att jag har kommit hem

2012-03-04 // 09:01:02
URL: http://lookatloke.blogg.se/
» therese :)

SV; Taack!



Ja gör det, verkligen supersnyggt! :D

2012-03-04 // 12:15:13
URL: http://wwhispering.blogg.se/
» Hanna

är han bara fyra? det hade jag missat ;) har han gått några löp som ung?

2012-03-04 // 12:25:17
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
» Emma

Han är en snygg, stilig och duktig ridtravare! :)

Go travare! :D

2012-03-05 // 11:25:31
URL: http://hovgardenspinglor.blogg.se/
» elin

Superfin häst!

2012-03-08 // 23:08:59
URL: http://eliinbengtssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback