Hillbilly 10/01-11


Idag var första skoldagen för iår, om man ska se det positivt så kunde det ha varit värre. Helt okej dag ändå alltså :)
Fick dock ett litet nervsammanbrott (hahahahah) när bussen var en halvtimme sen, fattar han inte att jag har en häst att rida och en box att mocka? ;) Jag överlevde iallafall och kom hem till slut, alltid ngt!

Och direkt till ridpasset: Va härligt det var att få sitta upp på Hillbillys runda, mjuka rygg igen! ^^ 
Red  barbacka i paddocken och han var riktigt mjuk och fin trots det KASSA underlaget. Tjock is, med ca 1dm snö ovanpå och ca 5 plusgrader. Perfekt!! eller inte. Skrittade 99% av passet, men red några riktigt korta skritt och travövergångar (2-3steg) och det gick SUPER. Han var så fin så, hade vi varit i ett ridhus hade jag nog svävat på moln.

Men han kändes väldigt mjuk och fin som sagt, min lilla goding! ♥


Bilden är från ett tidigare ridpass, men Hillbilly hade den snygga new-market filten på idag! Den är SÅ praktisk, då den även täcker bogen och inte bara rumpan och "halva" ryggen som ett vanligt ridtäcke gör när man rider. + att det är mysigt värre att sitta på en filt! ;)

Hade dock träns idag, utan nosgrimma och med det raka bettet. :)



Får inte glömma att (som om det är möjligt att glömma när det gäller en så viktig sak;) ringa ett samtal imorgon, och då kanske första 'tävlingen' är planerad för iår. Och den är ... redan till helgen?? MEN VA SKOJ:D


Kommentarer
» Carolina

Kul med tävling, hoppas det blir av!:) hoppning eller dressyr?:)

2012-01-11 // 10:20:31
URL: http://lillalutte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback