Hillbilly 30/12-11


Idag blev det en lång uteritt (2½h) i skritt och ytterst lite trav. Red tillsammans med Sandra, Rebecca och Kristin!

Gick dock verkligen INTE bra idag. Så frusterande när man ska trava lite lugnt och han bara spänner sig och kortar upp halsen, sänker ryggen och benen bara springer. Om man ens får honom dit .. för det mesta passar han, lättar fram(små-stegrar) eller tar galopp. Frusterande för mig som sagt, och det är ju Hillbilly som får lida för mina problem .. eller hur man nu ska uttrycka sig.

Vi var verkligen tillbaka på ruta ett, och det gör så ont. Nej, jag vet inte ens vad jag ska skriva. Sjukt less.
Det var nästan "bra" att han även tappade ena framskon på vägen hem så att jag tvingades hoppa av och gå med honom hem. Annars hade vi bara bråkat ännu mer. .

Men det positiva idag då, för att bloggen inte ska ha allt för negativ ställning .. ;) Han var mycket fin i skritten när han väl slappnade av(vilket han faktiskt gjorde större delen av turen när vi skrittade! tumme upp!). Han jobbade med rörlig rygg och bog, och jag kunde variera takt och form utan problem eller "tjafs". Han var som vanligt där med andra ord. Sen så var vädret underbart också!

dåligt formulerat inlägg .. men orkar inte!






träns och pannband från Hööks , tyglar och nosludd från Hansbo , sadel Hippos appaloosa (prestige) Schabrak från Schockemöhle sports , stigbyglar - compositi , benskydd - Protector



ser ni vad RÖD han är i pälsen? xd


haha illa när till och med strumporna matchar?
 






Min söta, underbara gofis ♥

Imorgon blir det "lek" i paddocken. NH och kanske lite longering/lösa tömmar eller nåt sånt. Det var jättejättelängesen!


Kommentarer
» josefine m. ridtravaren Bellie

Fokusera på det positiva nu! ;)

2011-12-30 // 18:57:45
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback